EZEK Lancar Jenama NFT

Estimate Reading Time: < 1 minute

TAIPEI, Taiwan, 6 Jan (Bernama) — Pada tahun 2021, kerjasama di antara selebriti dan NFT sebenarnya menjadi semakin kerap di dalam industri hiburan global, setelah Mandopop King Jay, yang membantu untuk mengumpul sejumlah 846 juta HKD (109 juta USD) dalam lelongan Sotheby, telah baru-baru ini mengorak langkah! Pada 31 Disember, Jay berkata beliau telah menerima sebuah “hadiah NFT istimewa yang pertama”.

-Advertisement-

Platform Ezek itu, yang diasaskan oleh Will Liu & Mark G, bersama-sama dengan Ed Ow (perintis bagi teknologi NFT dan Kripto untuk HTC dan FullDive) dan pengeluar Johnson Chiang, akan juga mengumumkan pelancaran bagi Phanta Bear NFT pada 1 Januari 2022 di laman web rasmi mereka. Pengeluaran di peringkat global adalah terhad kepada 10,000 unit sahaja!

Berita itu serta-merta menggegarkan ekonomi blok rantai global, dengan media blok rantai Jepun dan Korea kesemuanya melaporkan tentang keluaran NFT itu oleh Raja Fesyen Asia itu!

-Advertisement-

Platform Ezek itu juga sedang pada masa ini dalam persiapan untuk konsert maya, pemilik bagi NFT yang telah merancang platform Ezek itu akan menjadi ahli bagi Kelab Ezek dan akan dapat menggunakan tiket NFT mereka untuk mengakses konsert maya VR/XR, yang dibuat dengan menggunakan teknologi terkini, dan ciri-ciri maya yang berkaitan pada masa hadapan.

Kelab Ezek itu telah dilancarkan di Discord dan mencapai lebih 30,000 peserta dalam masa hanya lima hari sahaja! Aktiviti ini bukan sahaja merupakan satu bukti kepada karisma Jay, tetapi juga sokongan komuniti itu terhadap konsep operasi bagi kelab Ezek itu. – BERNAMA